måndag 9 juni 2014

Stockholm tur och retur

I onsdags var det skolavslutning, och några minuter efter att vi sagt farväl satt jag och Sandra på tåget mot Stockholm. Efter några timmars försening och världshistoriens sämsta skräckfilm var vi i huvudstaden och redo för torsdagens podcast i globen.

Torsdagen kom och efter några timmars shopping (bland annat på den underbart underhållande sci-fi book store) mötte vi upp Karin och Jasmine på stan för lunch och ett glas vin på en uteservering på söder.
Det var somrigt och underbart och det kändes så himla Stockholm. Jag älskar att sitta och titta på alla olika människor som passerar och fantisera om vilka dom är och vart dom ska.


Efter lunchen var det dags att bege oss till globen, och det stämningen var på topp. Jag älskar verkligen Filip och Fredriks podcast, jag har lyssnat på alla avsnitt och att få se nummer 200 med ett hägrande publikrekord i globen var en dream come true!
Att vi dessutom satt på rad 16 gjorde inte saken sämre.

Publikrekordet var ett faktum och att se en podcast live i globen gjorde att det kändes historiskt, och så fort Filip och Fredrik kom in på scenen var lyckoruset igång. Gästartisterna Lill Lindfors, Timbuktu och Krunegård var fantastiska överraskningar.

Framförallt var det bara en vanlig podcast med samtal, men då och då hände något, som till exempel en sång. Hyllningen till det somaliska bandylaget var ett vackert ögonblick, och när alla stod med sina mobillampor tända var det så fint och starkt att jag nästan blev överväldigad.
Men bäst av allt var när Filip flög ner från taket alldeles bredvid oss.
Han var så nära att vi kunde sträckt ut handen och tagit på honom.
Att han dessutom sänktes ner från taget gjorde det ju inte mindre coolt direkt.
Om man vill se fler bilder på en flygande Filip är det bara att man kollar in #kristushammar på instagram






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar