söndag 25 augusti 2013

Jelloshots och potatismos

Igår var det klassträff, som blev klassmys, som sedan blev klassfest.
Vi träffades vid sextiden för att gå och äta pizza, vilket var väldigt trevligt. Det var första gången vi gjorde någonting tillsammans utanför skolan som klass, och trotts att vi bara gått tillsammans i en vecka, kändes det som om vi känt varandra mycket längre.


Efter pizzan begav vi oss tillsammans hem till Jonis lägenhet för att fortsätta att umgås, där satt vi och pratade, myste och drack lite grann. Vi gjorde en spotifyspellista och lyssnade på lite trevlig musik, och efter ett tag anslöt sig några till av de som bor på elevhemmet, och med dem följde ölspelet. Ölspelet är en iphone app som har både pekleken, jag har aldrig och sanning eller konsekvens. 
För en större grupp människor som egentligen inte känner varandra är de spelen perfekta. Man lär känna varandra samtidigt som man får skratta och ha roligt, så vi spelade dem alla tre. 
I början var det ganska lugnt, men ju längre in i spelet vi kom och desto mer vi drack, desto galnare blev det. Efter ett tag hade vi inte bara bytt platser och kommit fysiskt nära varandra, vi hade också bytt kläder med varandra.
Jag fick de mest underbara kläderna någonsin (skulle verkligen vilja ha den jeansskjortan).


Efter några jelloshots och dansande var det dags att bege oss hem. Sista bussen till Karlstad gick 22.15, och det kändes lite för tidigt, så jag bestämde mig för att sova på internatet med de som bor där, så runt fyratiden promenerade vi tillbaka mot skolan, och det bestämdes att jag skulle sova med en tjej som heter Jenny. Klockan var mycket, och vi började bli lite hungriga, och Jenny ville verkligen ha potatismos, så halv fem på morgonen ställde vi oss vid spisen och lagade pulvermos. 
Efter det blev det ett halvtimmes vänneravsnitt och sen några timmars sömn. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar